logo nou

Naixement

La nostra escola va ser fundada l’any 1967 amb la intenció de brindar a Balaguer i rodalies la possibilitat d’aprendre nous idiomes i obrir nous horitzons culturals. Des d’aleshores hem format molts alumnes, els quals han obtingut resultats òptims. A mesura que els anys han anat passant, hem anat ampliant les nostres ofertes de cursos adaptant-nos a la situació de cada moment.

la gran relació

Des de l’inici, Centre Cultural ha destacat per la seva passió per l’ensenyament, per l’experiència i per la gran relació entre alumnes i professors. Tots tres factors, entre molts d’altres, fan que el nostre centre marqui la diferència. La prioritat de l’equip que forma Centre Cultural és que els nostres alumnes (tant adults com infants) ampliïn els seus coneixements en un entorn de treball agradable i amb un personal que  els doni la confiança que necessiten per millorar i  gaudir de cada moment.

Els alumnes

Impartim classes acadèmiques i professionals a nens i joves, adults, empreses i diferents administracions i organismes tant públics com privats. Oferim una escola de qualitat dins d’un marc cuidat de detalls que fan que les classes  a Centre Cultural siguin el més profitoses possible.

Inversió de futur

Avui en dia, els idiomes, apart de per poder viatjar, per ampliar coneixements, etc. són molt importants per tal de poder trobar una feina el dia de demà, aquí o en altres països. També són necessaris per poder obtenir una titulació universitària acreditant el nivell B2 del MECR (per més informació sobre aquest tema, no dubteu a contactar amb nosaltres i us informarem de tots els detalls).

Els temps que corren ens fan plantejar moltes coses i ens provoquen moltes preocupacions. Destinar temps i diners en idiomes, informàtica i repassos, és una gran inversió per al dia de demà.

Centrecultural-negre

Centre Cultural és una escola de qualitat amb 49 anys d’antiguitat que els ofereix un marc cuidat de detalls amb professors especialitzats i amb experiència per fer que les seves hores d’estudi siguin el més profitoses possible. És un centre dedicat a l’ensenyament d’idiomes, d’informàtica, de mecanografia amb ordinador i a les classes de repàs (de totes les matèries de l’escola).
Ens agrada ensenyar i ens agrada fer-ho bé. La nostra experiència, preparació qualitat, serietat i el nostre aval de continuïtat, són la nostra millor garantia.