Les nostres instal·lacions

Nou aules d’aprenentatge

aula audiovisual

Equipades, amb bona  il·luminació, àmplies, adaptades a les noves tecnologies.

Aula d’informàtica

aula informatica 3

Amb les darreres tecnologies de l’àmbit informàtic. Amb el programari  més utilitzat en les empreses i amb les versions més recents.

Laboratori d’idiomes

Espai per aprendre, mantenir o millorar el nivell de diferents llengües. Es tracta d’una selecció de recursos accessibles en línia: cursos, gramàtiques, materials per a la preparació d’exàmens, etc.

Sala de reunions

Que ens permet treballar en una sala independent.

Biblioteca

descarga

La biblioteca és un punt fonamental dels centres de formació. Cal que els alumnes aprenguin a utilitzar els continguts en format paper: els llibres.

Aula audiovisual

pizarra-digital-ebeam-300x265

Avui dia és un dels punts importants dins dels centres de formació. Els continguts audiovisuals són cada vegada més habituals.  Per això tenim l’aula preparada per qualsevol tipus de contingut formatiu o cultural.

Despatxos

Que permeten fer tasques administratives.

Pati

Huerto-urbano-Susanna-Cots-3

 Com a eina del projecte educatiu en llengua estrangera tenim “hort urbà” situat al pati.

Realitzem activitats amb:

Pissarres digitals

Que milloren els resultats d’aprenentatge en combinar la senzillesa i la potència de l’ordinador, permetent impartir classes dinàmiques, escriure notes amb tinta digital, guardar la feina feta, compartir els continguts, evitant els apunts. Compartir amb dispositius mòbils etc.  Combinat amb projectors i tota mena d’eines i continguts digitals ens situen a l’avantguarda tecnològica del sector educatiu.

Projectors

Ordinadors

Programari

Demani informació  i assessorament. Estudiarem el seu cas i buscarem la millor oferta educativa adaptada a les seves necessitats.