No deixis per demà allò que puguis fer avui

Aquesta frase tan estesa és molt útil en la societat actual.

Naixement

La nostra escola va ser fundada l’any 1967 amb la intenció de brindar a Balaguer i rodalies la possibilitat d’aprendre nous idiomes i obrir nous horitzons culturals. Des d’aleshores hem format a molts alumnes, els quals han obtingut resultats òptims. A mesura que els anys han anat passant, hem anat ampliant les nostres ofertes de cursos adaptant-nos a la situació de cada moment.

Els alumnes

Impartim classes acadèmiques i professionals per a nen i joves, adults, empreses i diferents administracions i organismes tant públics com privats. Oferim una escola de qualitat dins d’un marc cuidat de detalls que fan que les classes a Centre Cultural siguin el més profitoses possible.

La gran relació

Des de l’inici, Centre Cultural ha destacat per la seva passió per l’ensenyament, per l’experiència i per la gran relació entre alumnes i professors. Tots tres factors, entre molts d’altres, fan que el nostre centre marqui la diferència. La prioritat de l’equip que forma Centre Cultural és que els nostres alumnes (tant adulta com infants) ampliïn els seus coneixements en un entorn de treball agradable i amb un personal que els doni la confiança que necessiten per a millorar i per a gaudir de cada moment.

Inversió de futur

Avui en dia, els idiomes, apart de per poder viatjar, per ampliar coneixements, etc. són molt importants per tal de poder trobar una feina el dia de demà, aquí o en altres països. També sembla que seran necessaris, a partir de l’any vinent, per a poder obtenir una titulació universitària. Els temps que corren ens fan plantejar moltes coses i ens provoquen moltes preocupacions. Destinar temps i diners en idiomes, informàtica i repassos, és una gran inversió per al dia de demà.

Passió

Creiem que per aprendre és necessari un professor que no només traslladi els seus coneixements, sinó que comparteixi la seva passió amb els seus alumnes. És per això, que els que formem Centre Cultural oferim als nostres estudiants tot allò que tenim a l’abast per tal que el seu aprenentatge sigui total.

Qualificació

Estem orgullosos del nostre equip docent; persones qualificades, amb experiència, serioses, però també implicades al 100%, properes, apassionades,… El nostre objectiu ñes que els nostres alumnes aprenguin, gaudeixin de les classes i que els pas per Centre Cultural sigui una experiència enriquidora, la qual els obrirà moltes portes el dia de demà.

Centre Cultural

La teva escola